Diensten Tarieven Over Mij Contact
Klaar voor de Toekomst!

Online Marketing

Een online aanwezigheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Vroeger werd er nog volop geadverteerd via kranten, radio of televisie. Tegenwoorden is een doelgroep veel beter te bereiken via Social Media. Door het enorme aantal gebruikers, is het uiterst geschikt om op een goedkope manier klanten te bereiken. Daarnaast is het super effectief en leuk om klanten te betrekken.

Via Facebook, Instagram of zelfs Whatsapp kun je een enorme doelgroep bereiken tegen weinig geld. De kunst is het kijken naar de doelgroep (targeting) om vervolgens daar je marketing tactiek op aan te passen. Digidom heeft zich daarin kunnen specialiseren door verschillende vaardigheden te kunnen combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Photoshop, videobewerking en fotografie. Daarnaast waarderen klanten een actief Social Media kanaal, die regelmatig iets op hun pagina zet. Echter zit hier zeker een maximum aan, en dat balans verschilt weer per doelgroep. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw doelgroep optimaal te betrekken en informeren.

Jij hebt de touwtjes in handen

Als je bedrijf online aanwezig is op een van de Social Media kanalen zoals Facebook of Instagram, is het een geweldige manier om met je publiek om te gaan en om echt op persoonlijk niveau contact met ze te maken. Dat geeft je de kans om je verhaal aan al je volgers te informeren over jouw laatste projecten of nieuwe aanbiedingen in jouw winkel. Social Media is ook een plek waar je je klanten beter kunt begrijpen en helpen. Digidom zal je daarom ook alle vrijheid geven om te bepalen wat er precies op jouw Social Media kanalen komt te staan.

Jij staat boven de rest

Als je voor een klein bedrijf werkt, is het waarschijnlijk moeilijk om te concurreren met de grote merken in je branche. Gelukkig zijn er volop kansen om de grote spelers te overtreffen door middel van strategische digitale marketinginitiatieven. De professionaliteit die je bedrijf digitaal gaat uitstralen, weerkaatst naar klanttevredenheid en zelfs omzetcijfers. Het maakt zoekmachines niet uit welk merk het grootste is – in plaats daarvan geven zoekmachines prioriteit aan inhoud die het beste aansluit bij de doelgroep.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Contact
Whatsapp:
06-19704090

Email:

KVK-nummer:
78273668


Open Chat
Hulp nodig?
Digidom:
Hey!
Hoe kan ik je helpen? 😃