Diensten Tarieven Over Mij Contact
Klaar voor de Toekomst!

Computerondersteuning en -services

De computerhulp service van Digidom zorgt voor alle nodige hulp aan huis. Je hoeft dus geen apparatuur af te leveren. Ik geloof in een persoonlijke, professionele en eerlijke dienstverlening, zodat u niet met onverwachte kosten komt.

Last van een trage computer?

Een trage computer kan zelfs de eenvoudigste klussen als een heel gedoe laten aanvoelen. Gelukkig zijn er tal van dingen die de prestaties van je pc kunnen verbeteren. In veel gevallen hoef je niet een gloednieuwe computer te kopen.

Het besturingssysteem op je computer moet de bronnen van je computer (bijv. geheugen, schijfruimte, rekenkracht) aansturen en verdelen tussen alle programma’s die erop worden uitgevoerd. Er zijn een groot aantal dingen die de prestaties van je computer kunnen verminderen, maar ze komen meestal neer op een inefficiënt gebruik van de bronnen van je pc. Een goede eerste stap om altijd uit te voeren is het opnieuw opstarten van je pc. Kijk vervolgens of de laatste updates zijn geïnstalleerd.

Houden de problemen aan of laat je het liever een professional doen? Neem dan contact met mij op. Ik zal er voor zorgen dat jouw pc binnen mum van tijd weer als vanouds is.

Op zoek naar een nieuwe computer?

Tijd voor een upgrade? Of je nou op zoek bent naar een game-pc of een nieuwe werk pc, ik zoek de juiste voor je uit! Als je je eigen computer bouwt, kost het je minder dan wanneer je een kant-en-klaar systeem in de winkel koopt. Je kunt namelijk ook een computer bouwen op basis van je specifieke wensen en behoeften.

Voor ongeveer €300,- heb je al een basis-pc voor normaal internetgebruik. Deze builds voor “alleen internet” zijn perfect voor iemand die alleen e-mails wil verzenden, op internet wil surfen en video’s wil kijken. Er is geen reden om er extra geld aan uit te geven als dat alles is wat je met de pc doet. Daarnaast heb je meestal een verlengde garantie op onderdelen als je de computer laat bouwen. De investering van mijn computerhulp verdient zich makkelijk terug.


Ben jij een gamer?

Gamers kunnen een goede gaming-pc op instapniveau bouwen voor slechts €400,-. Als je iets leukers wilt dan een instapmodel, kun je een gaming-pc bouwen die de meeste games op maximale instellingen aankan op een 1080p-monitor voor €600,- of meer. Voor gamers die echt voor het maximale willen gaan, kan je met een pc tussen €900 – €2000 enorme prestaties halen. Of je nu games speelt in VR, 4k of 1440p op 170Hz, je zult hoe dan ook hoge fps krijgen. Hoe hoger je budget is, hoe hoger de prestaties zijn.

Hoe dan ook scheelt een computer bouwen, in vergelijking met een kant-en-klare computer, enorm in kosten voor dezelfde prestaties.


Op zoek naar iets nieuws!

Het kan ook voorkomen dat je huidige computer slechts een aantal nieuwe onderdelen nodig heeft. Dit kan het uitbreiden van de opslag zijn, of een nieuwe processor. Het upgraden van onderdelen in jouw pc is goedkoper dan een nieuwe laten bouwen. Zeker als je met de tijd mee wil gaan, is het verstandig om iedere aantal jaar een upgrade te doen.

Het kan ook zijn dat je juist bepaalde programma’s wilt installeren of updaten, maar geen idee hebt hoe! Daar hoef je je absoluut geen zorgen om te maken; Ik bezit over veel vaardigheden om jouw computer weer op en top te krijgen. De computerhulp van Digidom geeft je persoonlijke en eerlijke service!

Tijd voor een upgrade!

Contact

Oei! Je hebt het maximaal aantal inzendingen bereikt.

Probeer het via support@digidom.nl

Whatsapp:
06-19704090

Email:

KVK-nummer:
78273668


Open Chat
Hulp nodig?
Digidom:
Hey!
Hoe kan ik je helpen? 😃