Diensten Tarieven Over Mij Contact
Klaar voor de Toekomst!

Over Mij

Resultaten voor 'computerexpert' in Heusden
Niels de Kruijf

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met computers en techniek. Ik wilde graag weten wat alles precies bestuurde.

Zo haalde ik geregeld elektronica uit elkaar om deze proberen te maken. Hoewel me dat nog vaak lukte en ik er weinig van begreep, leerde ik er langzaam maar zeker van.

Zodra ik mijn eerste laptop kocht, begon ik er op te programmeren, video’s te bewerken en video’s te kijken over nieuwe tech. Natuurlijk was er ook vaak ruimte om te gamen.

Uiteindelijk werd de laptop te traag en besloot ik mijn eigen pc te bouwen. Vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling terecht. Ik leerde professionelere video’s te bewerken, eigen games te programmeren en foutmeldingen sneller op te lossen. Als volgt kreeg ik ook meer vraag naar mijn computervaardigheden. Dit ging altijd met plezier en ik leerde enorm veel terwijl ik nieuwe problemen voorgelegd kreeg.

Naast mijn computervaardigheden, ben ik graag ook erg actief. Ik sport meerdere keren per week fanatiek, waarbij ik ook training geef bij een atletiekclub. Het is belangrijk om een goed balans te houden tussen sport en werk.

Verder ben ik werkzaam binnen het voortgezet onderwijs. Als docent techniek ben ik ook graag in de weer met het digitale. Ik zoek altijd naar betere oplossingen en kijk hoe dingen efficiënter kunnen.

Projecten. Werken. Doorzetten.

Contact
Whatsapp:
06-19704090

Email:

KVK-nummer:
78273668


Open Chat
Hulp nodig?
Digidom:
Hey!
Hoe kan ik je helpen? 😃